Cora de Bruijn

Financiële Administratie

Met humor

“Door mijn werk ben ik organisatie breed betrokken bij de processen binnen Homan. Ik heb contact met de planner, met HR, met Sales over de facturen en met Logistiek in verband met de bestellingen. Dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Hoewel ik graag rustig werk in mijn eigen kantoor, weten collega’s mij te vinden voor financiële vragen. Ik heb nauw contact met de directeur/eigenaar Peter Homan en onze lijnen zijn informeel en lekker kort. Er wordt bij Homan veel gelachen en de humor van mijn collega’s maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.”

 

Collega’s zeggen over Cora: “Deze dame weet van wanten! En dat niet alleen, want zij verwerkt alle financiën met groot gemak. Bijna geruisloos. Ze heeft een interessant gevoel voor humor die soms keihard aankomt, heerlijk! “Meten is weten”, is haar motto en haar koffie zwart en sterk. Maar af en toe wisselt ze die in voor een cappuccino. Cora is betrouwbaar, feilloos en een vaste waarde voor Homan! “

 

Ben je de nieuwe collega van Cora?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij werken in een echt familiebedrijf en kunnen we met jou bouwen? Check dan onze vacatures en wie weet vieren wij jouw volgende verjaardag in Mijdrecht met koffie en taart.

 

Op zoek naar een baan in de Elektrotechniek?

Check de vacatures