Jos Kok

Chef Magazijn

Vertrouwd

“Dit jaar vier ik mijn dertigjarig jubileum bij Homan, waar ik eerst in de buitendienst werkte, zorg ik er nu voor dat ik voor mijn collega’s het magazijn piekfijn in orde heb. We hebben een grote voorraad materiaal dat logistiek handig moet worden opgeruimd. Zodat het makkelijk te pakken is. Ik heb veel contact met collega’s van de planning en de buitendienst, zij kunnen altijd  op mij rekenen.”

 

Collega’s zeggen over Jos: ”Als er iemand is die de touwtjes in handen heeft bij Homan, dan is het deze man! En als je denkt dat hij zichzelf daarvoor op de borst zal slaan, dan heb je het mis. Hard werken zoals het bedoeld is, dat doet Jos. Met oog voor zijn collega’s. Hij stuurt ze allemaal aan op zijn eigen manier, met menselijkheid en vriendelijkheid. Wij zijn nooit iets kwijt in de werkplaats of het magazijn, want Jos is er.”

 

Wil jij ook samen met Jos werken aan mooie projecten? 

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij weten hoe het is om bij Homan te werken in de logistiek of als werkvoorbereider? We beantwoorden je vragen over Homan en de afwisselende werkzaamheden met veel plezier.

 

Kom snel kennismaken

Check de vacatures