Levi Graziani

Accountmanager Kerstverlichting.nl

Leerzaam

“Vanuit een functie in de horeca ben ik gestart bij Homan om gas te geven op de website kerstverlichting.nl. Daarnaast ben ik onderdeel van het Sales-team en werk ik nauw samen met de collega’s in de planning en het magazijn. Het succes van Kerstverlichting.nl is ook te danken aan de samenwerking met externe partners die verstand van zaken hebben op het gebied van digitale communicatie en marketing. Dat maakt mijn werk leuk, ik leer iedere dag! Overigens ben ik binnen Homan breed inzetbaar, zo heb ik mijn aanhangerrijbewijs mogen halen en een Basiscursus Elektrotechniek gevolgd. Want bij Homan weten we waar we het over hebben.”

 

Collega’s zeggen over Levi: “Waar wij de volledige uitvoering van kerst- en feestverlichting in de winkelcentra en winkelstraten van Nederland met liefde verzorgen, heeft deze webshop in 2021 een ware vogelvlucht genomen door de inspanningen van Levi. Vanuit zijn werk in de horeca weet hij wat onze relaties willen, heeft hij oog voor details en zorgt hij er als geen ander voor dat de ervaring van onze relaties altijd voelt als een goed halfvol glas.”

 

Ben jij de nieuwe collega van Levi?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij jezelf ontwikkelen en weten hoe het is om breed ingezet te worden bij Homan? En hou je van een goed verzorgde lunch op z’n tijd? Check dan de vacatures en neem contact op met Monique, onze HR-adviseur.

 

Jezelf ontwikkelen in een technische baan?

Check de vacatures