Michael Bruijn

Sales Manager Feestverlichting

Dynamisch

“Het leuke van het werken bij Homan is de dynamiek tussen de verschillende afdelingen en bedrijfsonderdelen. Daarnaast vind ik het contact met uiteenlopende klanten, in verschillende gemeenten erg leuk. De wetenschap dat we werken met echte Homan-ambassadeurs die technisch goed zijn opgeleid en niet vertrekken voordat een winkelgebied of straat er goed uitziet, zorgt ervoor dat ik mijn klanten de allerbeste kwaliteit durf te beloven.”

 

Sfeer en collega’s

“Er heerst in het bedrijf een informele sfeer en er wordt elke dag veel gelachen. Daardoor kom ik met extra motivatie naar mijn werk. Iedereen is toegankelijk voor een vraag of het delen van kennis, inclusief Peter Homan, hij is een echte ideeënbus.”

 

Collega’s over Michael: “Als hij na werktijd te vinden is in de Homan Gym heeft deze Salesmanager er al een hele dag opzitten. Het hele jaar door is Michael bezig met rendieren, ornamenten en prachtig versierde winkelstraten. Een bijzonder thema in een winkelstraat of winkelcentrum? Op het gebied van decoratie mét en zonder licht, staat Michael zijn mannetje. Hij speelt ideeën door aan onze ontwerpers en zorgt steeds weer voor een aangename verrassing op het gebied van decoratie en feestverlichting.”

 

Ben jij de nieuwe collega van Michael?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij weten hoe het is om bij een succesvol bedrijf te werken waar je veel vrijheid krijgt in je rol en de afwisseling groot is? Check dan de vacatures en misschien zien we jou dan snel op één van onze leuke vrijdagmiddagborrels!

 

Vol energie beginnen aan een nieuwe baan?

Check de vacatures