Monique Balte

HR Adviseur

Boeiend

Als HR-adviseur ben ik naast mijn noodzakelijke taken ook bezig met onze bedrijfscultuur. Medewerkers zijn namelijk het kapitaal van onze onderneming. Zij maken het allemaal waar. Dagelijks ben ik bezig met hoe ik het beste haal uit al deze bijzondere mensen met liefde voor hun vak. Laten we met elkaar leren wie, waar, goed in kan presteren en onze mensen opleiden. Dan zetten we ze in hun kracht. Als onze medewerkers tevreden zijn, betekent dat dat ze met plezier werken,  trots zijn op Homan, een topprestatie leveren naar onze klanten toe en zich kunnen blijven ontwikkelen. Open minded zijn we als team aan het werk om kwalitatieve vernieuwende en betrouwbare Homan dienstverlening neer te zetten. En dat doe we al 85 jaar.

 

Doorgroeimogelijkheden

“Homan biedt als werkgever een groot aanbod aan doorgroeimogelijkheden. Er is zowel een eigen als -merkgericht opleidingstraject, en er wordt veel aandacht en ruimte gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Hiervoor maken ik samen met jou een Persoonlijk Ontwikkelplan dat we jaarlijks evalueren en aanpassen indien noodzakelijk.”

 

Collega’s zeggen over Monique: “Bij Monique krijgt iedereen een kans. Ze is communicatief sterk en integer tegelijk. Zij regelt echt heel veel voor ons, nieuwe werkkleding en opleidingen bijvoorbeeld. Monique kijkt echt naar wat iemand nodig heeft om zich gewaardeerd te voelen. En ze is natuurlijk de baas van onze Homan-hond Bram!”

 

Ben jij degene die Monique zoekt?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij weten hoe het is om bij Homan in te stappen als professional? Of wil je juist starten met een leertraject op het gebied van Elektrotechniek? Dan ben je altijd van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem dan even contact met mij op via Monique@homan.nl.

 

Wil jij bij Homan aan de slag?

Check de vacatures