Patrick van de Heuvel

Installatieverantwoordelijke Elektrotechnisch Hoofdmonteur Homan Kermis BV

Specialistisch

“Het hele jaar door ben ik bezig met de verschillende takken van sport bij Homan, één daarvan is mijn specialiteit: het inrichten en ontwerpen van de infrastructuur op kermissen. Dat doe ik samen met de verschillende gemeenten. Zij willen de garantie dat de elektrotechnische installatie op hun kermis op een veilige manier en volgens de wet- en regelgeving wordt opgebouwd. Als erkend installateur nemen wij die verantwoordelijk en daarom werken we al heel veel jaren met verschillende gemeenten samen. Ik ben trots op Homan en op mijn collega’s!

 

Collega’s zeggen over Patrick: “Als je Homan zegt is dit absoluut één van de boegbeelden. Hart op de tong, geen dubbele bodem. Hard werken, kennis van zaken en niet lullen maar poetsen. Patrick heeft een enorme gunfactor door zijn grijns, maar let op: recht is recht, en krom is krom!“

 

Ook met Patrick meedraaien op de kermis?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Enthousiast geworden van de afwisseling in het werk bij Homan? Check dan onze vacatures en reageer met een goede motivatie. We zien je dan misschien binnenkort wel op de kermis!

 

Wil jij een afwisselende baan in de elektrotechniek?

Check de vacatures