Patty Duinker

Operationeel Manager Homan Groep

Uitdagend

“Ik werk hier al ruim 10 jaar, dat zegt iets over de uitdaging die ik in ons bedrijf steeds weer kan vinden. Een nieuwe tak opzetten, zoals Homan Solar is een uitdaging, net als de gesprekken die we voeren over de innovatie binnen onze markt en over ons wagenpark. Geen dag bij Homan is hetzelfde. Als Operationeel Manager heb ik veel contact met collega’s en onze relaties. Wat de uitdaging van de klant ook is, ik zorg altijd voor een glimlach en een tevreden gevoel over de dienstverlening van Homan. Daar haal ik mijn uitdaging uit en krijg ik energie van!”

 

Team

“Als ik mijn team in drie woorden zou moeten omschrijven dan is dat zonder twijfel: gedreven, divers en vooruitstrevend. En daar ben ik trots op!”

 

Collega’s zeggen over Patty: “Voor deze dame in ons midden is geen passende functietitel te roepen. Ze is vlijmscherp, heeft hart voor de zaak, is weekhartig als het om dieren gaat, maar heerlijk direct naar collega’s. Ze is van de cijfers en gaat altijd voor kwaliteit. Geen KVA is voor haar een geheim en haar hart is echt vol van Homan. Als je het aankan, mag je erbij!”

 

Ben jij de nieuwe collega van Patty?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij weten hoe het is om bij een succesvol bedrijf te werken waar jij je kan vastbijten in een leuke klus? Check dan de vacatures en kom langs als je durft.

 

Ook onderdeel worden van het Homan team?

Check de vacatures