Pim Oussoren

Planning en werkvoorbereiding

Onstuimig

“Wat ik leuk vind aan mijn werk bij Homan is dat ik, naast dat ik de planning doe, ook commerciële verantwoordelijkheden heb. Ik heb veel contact met mijn collega’s op kantoor en in de buitendienst, maar ook met relaties voor wie wij tijdelijke elektrotechnische installaties regelen. Hectiek ga ik goed op en ik kan daar goed in schakelen. Mijn technische achtergrond maakt dit werk interessant omdat ik de ins- en outs van het vak goed ken.”

 

Collega’s zeggen over Pim: “Deze man staat wekelijks voor een ondoenlijke taak: Planning en werkvoorbereiding bij Homan… Hij is onderdeel van het grote geheel dat steeds weer verandert. Vakinhoudelijk is Pim ook iemand om serieus rekening mee te houden! Hij weet waar hij het over heeft en kent het werkveld goed. Oplossingen schudt Pim zo uit z’n mouw! Voor klanten gaat hij door het vuur. De oren van Pim zijn meestal rood en goed doorbloedt van de vele telefoontjes die hij zonder mopperen beantwoordt. Je kan hem bellen!”

 

Ga jij, net als Pim, een uitdaging niet uit de weg?
Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Heb jij zin om aan de slag te gaan in een energiek team? En wil je alles leren over elektrotechniek? Kijk dan snel bij de vacatures, pak de telefoon of mail. Tot snel!

 

Ben jij degene die we missen in het Homan-team?

Check de vacatures