Robbert Dorlas

Elektrotechnisch Hoofdmonteur

Betrokken

“Met een groot aantal jaren ervaring binnen de organisatie en een goede leerschool op het gebied van Elektrotechniek, werk ik nog steeds met veel plezier bij Homan. De kennis die ik heb breng ik weer over aan nieuwe talenten bij Homan, als leermeester. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor mooie projecten en evenementen. Zo ben ik jaarlijks nauw betrokken bij de organisatie van het EK Hockey. In 2021 was dat natuurlijk helemaal te gek! Het vak heb ik in de praktijk geleerd en ik heb binnen Homan de kans gekregen om in 2021 een EVC-traject te starten. Dat ik nu dit ervaringscertificaat heb is niet alleen een formeel bewijs van mijn kennis en kunde, maar ook erg belangrijk voor mij.”

 

Collega’s zeggen over Robbert: “Robbert is een man waar je op bouwen kan. Evenementen hebben zijn liefde, voor de andere Homan diensten en activiteiten zet hij zijn kennis en ervaring en de liefde voor zijn vak onuitputtelijk in. Kan niet, bestaat niet bij Robbert. Hij heeft altijd een kwalitatieve en servicegerichte opllossing voor de grootste uitdagingen en is een collega om te zoenen!”

 

Je kennis verbreden als collega van Robbert?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij ook aan de slag bij de tofste evenementen? Weet jij van aanpakken? Check dan onze vacatures en solliciteer snel. Wellicht ga je in de toekomst fluitend naar je werk!

 

Ook een baan waar je met plezier naartoe gaat?

Check de vacatures