Ton Zeldenrijk

Elektrotechnisch Hoofdmonteur

Afwisselend

“Werken bij Homan betekent voor mij afwisseling. Het hele jaar door ben ik bezig op Elektrotechnisch gebied met het aanpassen van een groepenkast, het trekken van kabels voor een Kermis en de tijdelijke installatie, ergens op locatie Nederland, in orde maken. Ik werk graag mee in de garage bij bijvoorbeeld de revisie van een aggregaat en verzorg ook de feestverlichting als dat topprioriteit is voor de relaties van Homan. Dat we in verschillende soorten dienstverlening zakendoen in mijn vakgebied, maakt dit bedrijf uniek. Flexibiliteit en veiligheid zijn hierbij superbelangrijk.”

Collega’s zeggen over Ton: “Hij is een echte teamspeler. Ton zeurt niet maar doet waar hij goed in is: hard werken. Hij denkt in oplossingen en dat doet hij met heel erg veel humor. Ton zijn zintuigen zijn buitengewoon scherp afgesteld. Klanten en collega’s zien hem graag, hij heeft hart voor de zaak. Dat doe je hem niet zomaar na”.

Ton sleutelt ook nog eens graag aan onze aggregaten, dat is een hobby. Volop bezig met het volgen van opleidingen, want leergierig. Ton is inmiddels in het bezit van Nen3140 met Stipel, Scope 8 en binnenkort Scope 12.

 

Wil jij samen met Ton aan het werk?

Check de vacatures

 

Werken bij Homan

Wil jij weten wat welke takken van sport we bij Homan allemaal beoefenen? Bekijk dan snel de vacatures. We hebben zo geregeld dat je een dag meeloopt binnen het bedrijf. Tot snel!

 

Vol energie aan de slag in een nieuwe baan?

Check de vacatures